Εκτύπωση
Κατηγορία: Μελέτες

Η προτεινόμενη μελέτη θα αποτυπώσει τα προβλήματα που δημιουργούνται και τους τρόπους με τους οποίους αντιμετωπίζονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις επιλεγμένων δήμων στην Περιφέρεια Αττικής στις συνθήκες της εποχής του κορωνοιού. Ειδικότερα, θα αποτυπωθεί ο τρόπος εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων (ΕΟΔΥ) στην καθημερινότητα οργάνωσης και λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων επιλεγμένων δήμων ανά περιφερειακή ενότητα στην Αττική.

Αναλυτικότερα, θα γίνει αναφορά στο πλήθος των αθλητικών εγκαταστάσεων ανά επιλεγμένο δήμο (μέχρι 16 δήμους, δηλαδή 2 δήμους ανά περιφερειακή ενότητα), δηλαδή στις αθλητικές εγκαταστάσεις που είναι σε λειτουργία και αυτές που είναι αδειοδοτημένες. Επίσης, θα γίνει καταγραφή μέσα από συνεντεύξεις των υπευθύνων (αιρετών ή υπηρεσιακών) των αθλητικών εγκαταστάσεων, αναφορικά με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω των μέτρων που εφαρμόστηκαν, βάσει των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου.

Συμπερασματικά, θα παρατεθούν οι διορθωτικές ενέργειες που έλαβαν οι καθ’ ύλη δήμοι για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κορωνοιού, όπως απολύμανση εγκαταστάσεων, τήρηση μέτρων υγιεινής, επιπλέον μέτρα από τους χρήστες, αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού κ.α.

 Κύριοι Στόχοι Μελέτης

Η μελετητική ομάδα έχει θέσει ως κεντρικούς στόχους:

 

Επιστημονικός Υπεύθυνος:

Αλεξόπουλος Παναγιώτης

Μέλη Ερευνητικής Ομάδας:

Χουστουλάκης Μανώλης, Ερευνητικός Συνεργάτης

Κουτρουμανίδης Χρήστος, Ερευνητικός Συνεργάτης

Χρηστάκης Μιχάλης, Ερευνητικός Συνεργάτης

Μπιρμπίλης Παναγιώτης, Διοικητική και γραμματειακή Υποστήριξη

FaLang translation system by Faboba